Persoonlijke uitnodiging

EURO-CHILDREN

 

Een kind wordt terug uitgenodigd na een onderbreking van enkele jaren

Regelmatig komt het voor dat de band tussen kind en gastfamilie zich na enkel jaren terug herstelt en de familie het kind opnieuw uitnodigt; Men wenst een broertje of zusje uit te nodigen; Men heeft tijdens zijn verlof in Slovakije, Kroatiƫ of Bosniƫ & Herzegovina een familie ontmoet en wenst een van hun kinderen uit te nodigen!

Dit kan voor zover de kinderen deze uitnodiging aanvaarden. We spreken dan van een persoonlijke uitnodiging (personal Invitation). In voorkomend geval zullen wij instaan voor de reis heen en terug en de verzekering voor het kind tijdens zijn verblijf.

 

In geval van problemen met het gedrag van het kind, kunnen wij wel advies geven en kijken of er een oplossing kan gevonden worden. Men mag niet van ons verwachten dat wij een andere familie voor het kind zoeken, of het kind terug naar huis sturen. Wij gaan ervan uit dat u het kind voldoende kende voor u het uitnodigt. En dat u voor de beslissing te nemen wel degelijk hebt overlegd of het kind geen problemen zal geven tijdens zijn verblijf. Als de situatie zou escaleren dient uzelf in overleg met de ouders naar een oplossing te zoeken.

 

lees ook op de pagina privaat ivm enkele praktische aspecten in verband met verzekering, paspoort en kosten!

deugddoende vakanties voor kansarme kinderen bij gastgezinnen.

 

pretpark

 

vertrek